Erbjudanden och hotellpaket

Här har vi samlat alla våra hotellpaket och erbjudanden. Se om du hittar något som passar dig och boka redan idag. Vi ses i Uppsala!

Hotellpaket med brunch på Trattorian Sorellina

Checka in 2 personer hos oss på Hotel Svava under helgen och avnjut en härlig brunch på Trattorian Sorellina dagen efter! 1395 kr totalt för 2 personer!

Upptäck Uppsala med Hotel Svavas hotellpaket

Paddla på en SUP genom stan, far fram på mountainbikes eller res bakåt i tiden i Gamla Uppsala. Med våra hotellpaket får du boende med frukost i paket med 3 olika härliga upplevelser! Priser från 543 kr!
 

Checka två in för 795:-

Checka in två personer hos oss för endast 795 kr natten - frukost ingår. Passa på att utforska Uppsala och ta del av detta pangerbjudande!

Frukosterbjudande

Kom till oss och ät frukost, även du som inte bor på hotellet! När ni kommer två personer som inte bor på hotellet betalar ni halva priset för en av er.

Best Western Sport

Här samlar vi paket och förmånliga erbjudanden för sportlag som vill komma till Uppsala och bo på Hotel Svava.

Sommarkampanj

Best Western Hotels och vi på Hotel Svava vill välkomna dig till Uppsala i sommar. Vi erbjuder dig 20% rabatt på din vistelse hos oss när du bokat minst 2 nätter.

Världens bästa förmånsprogram!

Som en del av Best Western vill vi på Hotel Svava välkomna dig att bli medlem i vårt hyllade medlemsprogram. Som medlem får du tillgång till en massa härliga rabatter och förmåner! 

Checka in för 795:-

Ny hemsida, nytt pangerbjudande! Hurra!

Checka in för 795 kr natten i våra standard dubbelrum. Hotellfrukost ingår!

 
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
foto: destination uppsala