Checka in för 795:-   

Checka in två personer för 795 kr per natt. Hotellfrukost ingår!


Boka med koden SUMMERDEAL

 

Boka ditt erbjudande här!

 

I erbjudandet ingår:

Boende i standard dubbelrum

Stor frukostbuffé

 

Vilket pangerbjudande va? Passa på att ta en weekend, minivacay eller resa till Uppsalat med detta superpris! Ett utmärkt tillfälle att passa på att uppleva Uppsala med allt staden har att erbjuda. Så härligt om vi får säga det själva!

 

Bekvämligheter


Bokningskod
Använd bokningskod SUMMERDEAL när du bokar.


Gå till erbjudandet!

Villkor

Erbjudandet gäller på våra standard dubbelrum när du bokar online med incheckning senast 11 augusti 2024. Avbokning sker senast 24 timmar före ankomst.


Varmt välkommen till oss på Hotel Svava!

Bo mitt i smeten!

Alla rum är ljusa, fräscha och modernt inredda. Hos oss bor du nära både stad och natur. Varje morgon bjuder vi in till en generös frukostbuffé i vår hemtrevliga matsal där vi serverar både lokalproducerat och hembakat.

 

Passa på att upptäcka Uppsala med allt som staden har att erbjuda. Uppsala erbjuder aktiviteter och äventyr för hela familjen - här finns restauranger, bio, teater, sightseeing, museer, lekplatser, äventyrsbad eller varför inte leka på Pelle Svanslös Lekplats eller tassa i hans fotspår i den stadsvandring som finns. Svava Hotel är ett Best Western-hotell mitt i centrala Uppsala, en minuts promenad från Uppsala Centralstation.


 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
foto: destination uppsala