Hösterbjudande med 15% rabatt!

För dig som är eller blir medlem. 

 

Vi på Hotel Svava vill välkomna dig till Uppsala och till oss och vi erbjuder dig 15% rabatt på din vistelse hos oss om du bokar minst en natt från torsdag till söndag (sista dagen för utcheckning måndag)!

Passa på att upptäcka Uppsala med allt som staden har att erbjuda. Uppsala erbjuder aktiviteter och äventyr för hela familjen - här finns restauranger, bio, teater, sightseeing, museer, lekplatser, äventyrsbad eller varför inte leka på Pelle Svanslös Lekplats eller tassa i hans fotspår i den stadsvandring som finns. 

Svava Hotel är ett Best Western-hotell mitt i centrala Uppsala, en minuts promenad från Uppsala Centralstation. Vi ligger i kvarteret Svava, med anor från 1800-talet. Alla rum är ljusa, fräscha och modernt inredda. Hos oss bor du nära både stad och natur. Varje morgon bjuder vi in till en generös frukostbuffé i vår hemtrevliga matsal där vi serverar både lokalproducerat och hembakat.

Bokningskod
Använd bokningskod WEEKEND och boka i inloggat läge. Bokningskoden ger 15% medlemsrabatt på vårt "Full flex"-pris. 

Villkor
Rabatten gäller under hela hösten på våra hotell i Skandinavien, baserat på tillgänglighet och på ett begränsat antal rum per hotell. Avboka innan kl 16:00 lokal tid på ankomstdagen för att undvika avgifter.

Boka här

Varmt välkommen!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.