Hotellnatt på Hotel Svava och brunch på Trattorian Sorellina för 1395 kr för två personer!

Ta en weekend och utforska Uppsala i sommar. Lyxa till det med en övernattning på Hotel Svava och en dunderbrunch på Trattorian Sorellina i centrala Uppsala.

Övernattning och lyxig brunch för två!

Checka in på Hotel Svava och unna er en hotellnatt mitt i centrala Uppsala. Dagen efter väntar en härlig och matig brunch på restaurang Trattorian Sorellina. Ni betalar endast 1395 kr för övernattning i dubbelrum inklusive brunch för två personer!

 

Kontakta hotellet via mail eller telefon för att boka erbjudandet! Uppge koden "Sommarbrunch" för att ta del av det förmånliga priset.

 

Kontakt

E-mail: info@hotelsvava.se

Telefon: +46 18 130030

Om brunchen

Trattorian Sorellinas brunch handlar om att samla nära och kära i gemenskap kring härlig mat! På buffén hittar du Italienska favoriter som charkuterier, ostar, carpaccio, tonfisktartar, pizza, grillat kött, hemmagjord pasta och ett stort urval av färska primörer. Brunchen knyts ihop med en himmelsk efterrättsbuffé. 

 

Öppettider

Lördagar och söndagar 11:30-16:00

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
foto: destination uppsala