Best Western Sport

Bo med ditt sportlag på Hotel Svava
Sportsömn, sportfrukost och en riktig sportmiddag!

Hotel Svava ligger i Uppsalas mittpunkt, bara 1 minuts promenad från Centralstationen och med närhet till Uppsalas butiker, gallerior, restauranger, kaféer och nöjen. Hotellet är lätt att hitta till oavsett om du anländer med bil, buss eller tåg. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och i receptionen säljer vi rabatterade parkeringsbiljetter. 

Hotellet har 128 moderna, bekväma och trivsamma rum. På hotellet finns enkelrum, dubbelrum, superiorrum och familjerum samt  en familjestudio för upp till sex personer där det även finns ett litet kök. Hotel Svava har gjort sig ett namn för sig generösa frukostbuffé som är fylld med härliga frukostalternativ och har något för alla smaker. Vi serverar även mellanmål på hotellet.

För att era lag ska kunna ladda inför match och prestera på topp kan vi erbjuda er lunch och middag i samarbete med restaurang O´Connors som ligger runt hörnet från hotellet, de har stor erfarenhet av sportmåltider. Specialkost meddelas minst 5 arbetsdagar innan ankomst.

Priser Lunch/Middag
Senior, fr. 13 år 195 SEK
Junior, t.o.m 12 år 130 SEK

Priset inkluderar sallad, måltidsdryck samt bordsvatten.

Tillägg:
Mellanmål/Kvällsmål 110 SEK per person *Bröd, smör, variation av pålägg, yoghurt, flingor, te/kaffe & juice
Mellanmål on the go 110 SEK per person (för dig som vill ta med dig, färdiga påsar att ta med) *Frukt, smörgås och apelsinjuice

Ni år gärna komma med egna önskemål om måltider, vi är flexibla och ser inga hinder att möta era behov och önskemål.

Vi vill ge er de bästa förutsättningarna att möta succé!

Varmt välkommen!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.