Upptäck Uppsala med Hotel Svava & Aktivt Uteliv

I sommar vill vi uppmuntra till upptäcktsfärder och till att utforska nya platser! Tillsammans med Aktivt uteliv har vi på hotellet satt ihop några förmånliga paket för att ni ska kunna utforska Uppsala genom ett gäng olika aktiviteter för hela familjen! Se paket nedan! 

 

 

Bokning

Boka ditt paket genom att kontakta oss på Hotel Svava på telefon 018 130 030 eller via mail info@hotelsvava.se. 

SUP på Fyrisån

Paddla SUP tillsammans på Fyrisån. Uppsala är fantastiskt att uppleva från vattnet och djurlivet längs vägen är rikt. Boka vårt paket med boende, frukost, SUP-paddling och picknickkorg med matsäck till priset av 1048 kr per person! Välj mellan stand up paddle board för en person eller en big sup som rymmer 6-8 personer.

Pris: 1048 kr per person

Se Uppsala på cykel

Om du vill se Uppsala på cykel har vi erbjudandet för dig - vi har satt ihop ett härligt cykelpaket med boende, frukost och matsäck till ett förmånligt pris. Aktivt Uteliv levererar mountainbikes direkt till Hotel Svava och tipsar dig gärna om leder och andra sevärdheter som du kan ta dig till på cykel. Hjälm ingår.

 

Pris 1048 kr per person
 

Gamla Uppsala, Museet och lunch på Odinsborg

Upptäck Gamla Uppsala med Hotel Svava! I vårt erbjudande får du tillgång till de guidade visningar som går dagligen hela sommaren och inträde till Gamla Uppsala Museet med basutställningarna om Gamla Uppsalas historia och "Tyde den som kan" - en utställning om runor och runstenar.

 

Pris:  543 kr för barn upp till 19 år och 693 kr per vuxen. 

Rabatt på sportiga kurser

Som gäst hos oss på Hotel Svava får du 10% rabatt på kurser med Aktivt Uteliv.  Välj bland kajakkurs, rullskidskurs MTB-kurs olika nivåer och SUP-kurs. Är ni fler än 5 personer kan ni boka en privat kurs. Kontakta Hotel Svava vid intresse för kurs.
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
foto: destination uppsala