Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotellrum

Best Western Hotel Svava erbjuder 128 nyrenoverade komfortabla hotellrum som passar såväl affärsresenären som den semesterfirande familjen.

För dig som vill sätta lite guldkant på tillvaron finns våra lite större Superior Plus rum som är mycket bekväma och prisvärda. För bokning av dessa rum, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.
  
Hotellet är helt rökfritt.

Snabbfakta

Nyrenoverade rum
Nya fräscha badrum
122 dubbelrum
4 enkelrum       
2 familjerum 
3 Hundrum  
Fönster i alla rum
Rök- och porrfritt

Standardrum

Hotellets 91 standardrum erbjuder ett bekvämt och prisvärt boende. Dessa rum är mindre till storleken och passar perfekt för en, men det går utmärkt att bo två personer. Samtliga rum är utrustade med en arbetsplats och tillgång till trådlöst internet och telefon.

Superiorrum

Hotellets 34 superiorrum erbjuder ett komfortabelt boende för personer som delar rum eller för dig som vill ha ett större rum för eget bruk.

Familjerum

För dig som vill bo extra rymligt och bekvämt passar vårt Superior Plus rum. I rummet finns möjlighet att bo större sällskap då den är utrustade med extrabäddar. 


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.