Best Western Hotel Svava Uppsala
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Kampanjer

HÖSTLOVSKAMPANJ
Tänk er Uppsala på hösten - mysiga cafen runt varje hörn, spännande shopping och bra restauranger! Passa på då vi erbjuder 20% rabatt på övernattning hos oss under höstlovet. Uppge koden HÖSTLOV när du bokar ditt rum för erhålla rabatt. 

Gäller på ett begänsat antal rum, kan endast bokas via receptionen info@hotelsvava.se eller via telefonnummer 018 13 00 30.

Bokningsperiod: 25 Augusti - 28 November, 2019.  Boendeperiod:  28 Oktober - 3 November, 2019.

Varmt Välkomna till oss på Hotel Svava!


För mer information om vad ni kan hitta på under er vistelse, kolla gärna in Destinations Uppsalas tips.

SÖNDAGSPAKET
Varför inte lyxa till det med en hotellnatt på söndag? Ta med någon du tycker om och unna er lite shopping följt av en god middag på någon av restaurangerna här i Uppsala. Avsluta kvällen med hotellmys för att sedan starta den nya veckan med en underbart god hotellfrukost! Vad passar bättre?


I paketet ingår:  - En natt i dubbelrum  - Frukostbuffé
Pris från: 450 kr per person och natt. 


Erbjudandet gäller söndagar i mån av tillgång, vänligen kontakta receptionen för bokning. 
Varmt välkomna! 
FAMILJEPAKET
Här på Hotel Svava är vi barnsligt förtjusta i familjer!

I Uppsala finns det mängder med aktiviteter för barn och familjer, på Destination Uppsala har man samlat de bästa tipsen

Familjepaket
Lämna vardagen hemma och ta med familjen på en hotellövernattning hos oss! Vi erbjuder fina familjerum som passar utmärkt för när ni är sugna på att göra något extra roligt tillsammans. Gå på bio, busa i Pelle Svanslös lekpark eller utforska på Biotopia. Avsluta med en god natts sömn i ett av våra mysiga familjerum och börja dagen med en underbart god hotellfrukost! 


I paketet ingår:  Boende i familjerum för 2 vuxna & 2 barn (barn upp till 12 år)  och frukostbuffé
Pris: 1850kr per natt


Erbjudandet gäller alla dagar i veckan i mån av tillgång. 


Varmt välkomna till oss!

Uppsala stadsteater

Vi älskar teater och på Uppsala stadsteater bjuder dom på en mängd fantastiska föreställningar. Om du bokar övernattning hos oss i samband med ditt teaterbesök erbjuder vi er 15% rabatt på ordinarie pris!


Villkor:
Erbjudandet gäller alla dagar Uppsala stadsteater har evenemang och gäller i mån av plats. Uppvisande av giltig biljett till Uppsala Stadsteaters evenemang måste ske vid incheckning, i annat fall höjs priset till gällande dagspris. Gäller ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter. Avbokning kan ske fram till 16:00 på ankomstdagen, vid avbokning efter det debiteras paketet i sin helhet.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.