Miljömärkning med Green Key

Vi strävar efter att vara ett bra miljöval för våra gäster och verka för att ständigt förbättra vårt miljöarbete. Som en del av vårt miljöarbete har vi valt att miljömärka vårt hotell med den globala miljömärkningen Green Key. I vår miljöpolicy har vi satt upp miljömål och en handlingsplan för att uppnå dessa mål.


Vill du hjälpa till?

Som gäst hos oss får du gärna vara med och engagera dig i vårt miljöarbete, vill du ha mer information är du varmt välkommen att kontakta oss.


Byte av sängkläder & handdukar

Använd gärna dina handdukar flera dagar. Häng upp handduken om du önskar behålla den och om du vill byta ut dem, vänligen lägg dem på golvet. Sängkläder bytes var fjärde dag, meddela gärna receptionen om du vill behålla dem längre. Tillsammans kan vi spara tvättmedel, vatten och energi!


Sortering av avfall

Vi vill göra det enkelt för dig att sortera ditt avfall. Om du lägger förpackningar, tidningar, batterier, brukar och flaskor brevid papperskorgen så återvinner vi detta åt dig.


Släck lampor

Kom ihåg att släcka lamporna samt stänga av all elektronik när du lämnar rummet.


Ät miljövänligt

Gör medvetna val! Vi uppmanar våra gäster att välja vegetariska och miljömärkta alternativ.


Tipsa

Vi välkomnar tips och förslag på hur vi kan förbättra vårt miljöarbete, din åsikt är viktig för oss.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.